Brand mark 

Weet jij wat personal branding voor jou kan betekenen? Ik ben op zoek gegaan naar succesverhalen. De komende tijd interview in ambitieuze dames en heren die met hun branding activiteiten gave resultaten hebben bereikt. Eline – eigenaar van The Brand Movement – bijt het spits af! 

Wat is branding volgens jou?

Branding is voor mij het betekenis geven van jou als persoon, bedrijf of merk door middel van tekst en beeld.

Wat heeft (personal) branding jou gebracht?

Ik krijg superveel positieve reacties over hoe ik The Brand Movement neerzet.
“Wat heb je een toffe stijl” ,
“Je hebt echt iets unieks” ,
“ Van die Instagram stories kan ik nog wat leren”,
“Die tips zijn zo fijn!”

Daarnaast word ik direct serieus genomen dankzij mijn professionele uitstraling en mijn ijzersterke boodschap. Als je trots ben op je eigen profiel en je gelooft er 100% in dan straal je dit ook uit. Dit heeft mij al meerdere klanten, connecties en veel complimenten opgeleverd waar ik zoveel energie van krijg!

Wat is een misconceptie/verkeerd beeld van branding?

Mensen verwarren branding nogal vaak met marketing. Branding is een onderdeel van de marketing en gebruik je als voorbereiding om te starten met de marketing. Als je branding niet klopt, zal je marketing ook niet snel slagen.

Wat is een veelvoorkomende fout in personal branding?

Vaak denken mensen dat branding alleen bestaat uit het maken van een logo en huisstijl, daarnaast willen ze dat hun socials er gelikt uitzien. Ze beseffen niet dat ontwerp hand in hand gaat met het verhaal dat je te vertellen hebt. Dan kan je look & feel nog wel zo goed zijn, als jij inhoudelijk niks te vertellen hebt zul je minder indruk maken.

Wat zouden mensen niet moeten vergeten in hun branding?

Als je tijd investeert in je branding en onderzoekt wat je nou echt wil, ga je hier jaren van profiteren. Mijn tip is om een uniek verhaal te ontwikkelen zodat jij weet waar je voor staat, hoe je jouw ideale klant aanspreekt en hoe je als persoon, bedrijf of merk persoonlijkheid kan geven zodat je een positief imago ontwikkeld.

 

Eline van Gurp – Eigenaar The Brand Movement
Volg The Brand Movement op Instagram
Bekijk de website van The Brand Movement 

Foto gemaakt door Sunfield Academy