Droom jij ook van meer reizen?

Wil jij ook meer vrijheid om te doen wat jij wilt? Of wil je meer vakantiegevoel ervaren? 

Zonder dat je je baan hoeft op te zeggen?

Op dit moment zijn de deuren gesloten. Wil jij als eerste weten wanneer de deuren weer open gaan? Meld je dan aan voor de wachtlijst en mis niets over de early bird korting!

There is more to life, than work

Herken je dit?

=

Je hebt nu helemaal het idee dat je het vakantiegevoel mist en je wilt weten hoe je dit vaker kunt voelen.

=

Er zit nu veel druk op je vakanties. Je MOET opladen, MOET ontspannen en MOET dingen zien. I.p.v. dat je echt geniet. Maar je wilt juist altijd meer ontspanning en vrijheid ervaren door reizen meer te integreren in je leven.

=

Jij vindt het eng om voor jezelf te kiezen. Wat denkt mijn partner, mijn familie, mijn collega’s als ik weer vrij neem? 

=

 Je vindt dat je teveel tijd besteedt aan werk.

=

Je hebt weinig tijd voor vrienden, familie. Relaties staan onder druk.

=

Op social media lijkt iedereen tig keer vrij te zijn en te genieten, maar jij niet.

=

Je wilt niet meer die 2 keer per jaar op vakantie, maar vaker!

=

“There is more to life, than work” maar HOE dan?

Het kan ook anders!

Je hoeft niet je baan op te zeggen of digital nomad te worden of je sociaal leven in NL op te geven om meer te kunnen reizen en meer vakantiegevoel te ervaren.

Hoe kan ik meer gaan reizen?
 

Ik geloof dat iedereen naast hun baan in loondienst meer dan de standaard 2x per jaar op vakantie kan gaan en meer vakantiegevoel kan ervaren door deze 4  stappen te nemen. 

4 Stappen

#1 CHECK IN & GO

Welke zaken vind jij belangrijk en wat worden je doelen voor WORK, LIFE, TRAVEL en natuurlijk het geheel ertussen: BALANCE?

We maken een ‘policy’ voor jou. Want doelen halen kun jij. Maar wat doe je als het doel bereikt is en als alles in balans is? Het leven houdt dan niet op 😉. Zie je WLTB als een beleid, dat je continu bewaakt. Het is je way of life!

#2 BALANCE – PLANNING

Nu reis je van afspraak naar afspraak en de week vliegt voorbij.

Wat doe je nu allemaal? Hoe vul jij nu je agenda? Hoe zou jij je vlieguren 😉 besteden als jij met helemaal niemand rekening hoeft te houden?

In je koffer vind je een meettool, productiviteits(n)hacks en andere tools die ervoor zorgen dat jij je work-life-travel-balance op jouw voorwaarden blijft leven.

Pak je koffer en ga er voor!

#3  €€€ MONEY TOWN

Je bent nu aangekomen in MONEY town. Je doelen zijn in kaart hebben en we weten welke lifestyle bij je past. In deze ‘stad’ gaan we kijken hoe het financieel allemaal past. Wat komt er binnen en wat gaat er uit? Om jouw levensstijl te financieren breng je in- en uitgaven in kaart in de Moneytool. Op basis daarvan kun je jouw vakantiemomenten plannen én…… je tickets boeken!

#4 UITCHECKEN

Op welke bestemming in je leven sta je nu? Het leven gaat in ups & downs, je komt ergens aan, je gaat ergens weg. Wat werkt voor jou en wat werkt niet? Neem je afscheid van dingen die jouw super work-life-travel-balance in de weg staan?

Voor dat je bij dit programma uitcheckt, kijken we samen met welke tools jij deze geweldige balans behoudt.

Hi! Ik ben Soraya

Elke maand in het buitenland, gave projecten, genoeg tijd om heerlijk met vrienden afspreken… Klinkt het als een droom, toch?

Is dat het? NEE. Dit is mijn leven!

Ik werk > 40 uur per week, heb die topjob, sport 3x per week en ga 10x per jaar naar Griekenland. Als ik niet naar Griekenland kan, dan zorg ik dat ik in Den Haag het vakantiegevoel en de vrijheid beleef.

Cliché, maar oooh zo waar: Als ik het kan, dan kan jij het ook! En ik doe het al 5 jaar!

Soraya Koendjbiharie

Ik zie veel mensen die rondlopen met hun reisdromen en er niets mee doen. Zonde! Je wilt toch niet terugkijken op je leven en denken ´was ik maar vaker op reis gegaan´ of ´had ik maar vaker het vakantiegevoel gehad en niet alleen maar gewerkt´?

Als je niets met je reisdromen doet dan...

=

Krijg je energielekken

=

Heb je geen zin meer in je werk

=

Blijft je bucketlist maar een lijstje en wordt het nooit werkelijkheid

De deuren zijn op dit moment gesloten. Wil jij als eerste weten wanneer deze open gaan? En wil je niets missen over de early bird korting en freebies? Meld je dan aan voor de wachtlijst!

Wat levert een goede work-life-travel balance jou op?

Er zijn zoveel opties en zoveel keuzes om jouw leven zo leuk en zo goed mogelijk in te richten. Een goede work-life-travel-balance is niet alleen ondersteunend aan het bereiken van jouw zakelijke doelen, maar het is de basis van alles.

R

Je gaat meer reizen en ervaart meer vakantiegevoel.

R

Je ervaart de vrijheid om jouw leven in te richten zoals jij het wilt.

R

Je werkt op een ritme dat bij jou past.

R

Jouw agenda ziet er niet meer ontploft uit

R

Je trekt nieuwe leuke mensen aan.

R

Je hebt een betere relatie met partner, vrienden, familie.

Meer reizen lijkt nog ver weg. Maar geloof me, meer vrijheid ervaren kan NU al!

Gun jezelf een goede work life travel balance

Wat zit er allemaal bij?

Omdat het een pilotprogramma is krijg je eenmalig extra’s in ruil voor jouw feedback op de opzet. 

Je krijgt

R

Drie 1-op-1 live calls met Soraya ter waarde van €360,-.

R

Op maat advies over jouw wekelijkse planning en alles wat je wilt voorleggen.

R

Je krijgt toegang tot alle trainingen en videolessen. Alles is online te volgen, waar en wanneer jij wilt.

#1 Check in & Go

#2 Balance - Planning

#3 Money town

#4 UitChecken

Bonussen

Bonus 1

Travel Influencer style

Wil jij weten hoe jij meer grammable foto’s maakt? Met deze bonus zorg jij ervoor dat jouw Instagram account er mooier uitziet en een groter bereik krijgt. 

Financieel expert Marissa Bonants

Bonus 2

Masterclass van financieel expert Marissa Bonants zodat jij jouw huishoudboekje en je business finance op orde hebt om meer te kunnen reizen.

Bonus 3

Check in uur

3 maanden na afloop programma een 1-op-1 sessie van Soraya zodat jij reizen & langdurig vakantiegevoel geïntegreerd houdt in jouw leven.

Voor wie is het?

Spoiler alert! Het is niet voor iedereen. 

Het is WEL voor jou als…

R

Je een fulltime baan hebt en je ambitieus bent.

R

Je naast je baan een eigen bedrijf hebt. 

R

Je meer dan de standaard 2x per jaar op vakantie wilt. 

Het is NIET voor jou als…

Q

Je maar in het dromen blijft hangen.

Q

Je op sabbatical wilt gaan.

Q

Je niet vrijer wilt leven. 

Vragen?

Jouw antwoord staat in dit rijtje.

Wanneer start het programma?

Binnenkort gaan de deuren van de academy open. Meld je aan voor de wachtlijst en volg @worktravelvibes op Instagram om van alle acties in aanloop naar het programma op de hoogte te blijven. Wachtlijst aanmelden = als eerste de kans om je in te schrijven en met exclusieve korting. 

Ik weet niet of dit de juiste tijd is. Kan ik niet beter wachten?

Wanneer je fijner en vrijer wilt leven dan is vandaag de dag dat je daarmee begint. Elke dag en elke stap die je zet brengt je dichter bij je het leven waarvan je droomt. 

Hoe is dit programma anders van ander life style coachingsprogramma’s?

In dit programma zet je concrete stappen om reizen te integreren. Door de tools heb je meer de vrijheid om jouw leven in te richten zoals JIJ dat wilt. Het is geen zweverig iets. Jij zet met mij die stappen. En daarna jij het doen en (be)leven!

Meer reizen kost geld

In het programma besteden aandacht aan MONEY town. Je zorgt er dan voor dat je handigheden in je budget/huishoudboekje meer geld hebt voor de dingen die jij echt wilt! Je krijgt een financial planner waarmee je zicht krijgt op uitgaven en inkomsten.

Ik heb geen tijd en ben eigenlijk te moe.

Dan is JUIST NU het moment in actie komen. Anders blijf je met dit zeurderig gevoel rondlopen.
De beweging in dit programma zorgt ervoor dat je juist meer tijd hebt en meer energie krijgt. 

Mijn partner begrijpt niet dat ik hier zo’n behoefte aan heb

Wanneer jij lekker in je vel blijft zitten, profiteert jouw partner er ook van. Anders heeft hij/zij er last van 😉. Jij blij, hij/zij blij! 

Mijn baas keurt het echt niet goed.

Wanneer jij goed in je vel blijft zitten, niet (vaak) ziek wordt en je meer plezier hebt in je werk, dan is er geen enkele manager die zou ontmoedigen. Anders heeft hij of zij minder aan je.

Wil je dit programma vanuit je zakelijk opleidingsbudget betalen? Plan dan een gratis call in en dan lever ik aan wat je hiervoor nodig hebt.

Ik kan mijn kinderen niet achterlaten.

In het programma besteed je aandacht aan alle aspecten van je leven. Je ontduikt niet je verantwoordelijkheden en plichten. Dit programma zorgt ervoor dat jij de voorwaarden om aan jouw verantwoordelijkheden zodanig inricht, zodat ze voor jouw werken.

Voorbeeld: Een klant van mij heeft met haar manager afgesproken dat zijn stipt om 17.00 uur naar huis gaat zodat zij op tijd en ongehaast voor de kinderen kan zorgen. Zij werkt dan verder in de avond. Met haar man spreekt ze af dat zij 1x per half jaar een weekend weggaat en dan hij zorgt dat hij dit weekend volledig beschikbaar is voor de kinderen. Haar man heeft begrepen dat zij dit nodig heeft om de rest van het jaar goed voor hen te kunnen zorgen.

Mijn bedrijf moet doordraaien, dat kan niet als ik weg ben

Ik heb veel ervaring met remote werken en het loslaten van werk zonder dat de toko instort. In het programma besteden we aandacht aan het bewust vakantie nemen zonder teveel risico’s voor je bedrijf.

Kan ik het programma fiscaal aftrekken?

Als je ondernemer bent kun je de btw terugvragen. Bij de inkomstenbelastingaangifte kun je het opvoeren als opleidingskosten. Dit geldt voor zowel ondernemers als niet-ondernemers.

Hoe lang krijg ik toegang tot het programma?

Het programma duurt 90 dagen. Vanaf het moment van inschrijving krijg 120 dagen toegang tot de academie. 

Wanneer je er na afloop voor kiest om affiliate te worden, dan wordt de toegang verlengd tot 6 maanden. Je krijgt dan alle upgrades gratis mee. 

Ik twijfel...

Bij twijfel…. DOEN. Als je nu instapt ben je onderdeel van de pilot. Dat betekent dat jij tussentijds kan aangeven als je iets mist in het programma en dan zorg ik dat jij die kennis krijgt. Normaal gesproken geef ik 1-op-1 trajecten die €1.847,- kosten. In de pilot zit de kennis die ik in zo’n traject biedt enkel dan voor €374,-. Geen reden om te twijfelen ;).

Twijfel je nog steeds? Plan een gratis call in en dan bekijken we waar je tegenaan loopt en hoe ik je het beste kan helpen.

Het programma is niet voor jou...
  • Als jij alleen maar wilt blijven dromen en geen stappen wilt nemen om deze waar te maken. 
  • Als jij je niet vrijer wilt voelen en meer vakantiegevoel wilt ervaren.
  • Als je alleen op sabbatical wilt gaan, maar niet reizen permanent wilt integreren in je leven. 
  • Als je denkt dat meer reizen alleen voor digital nomads is weggelegd. 

Even bellen?

Wil je weten of dit programma echt iets voor jou is? Plan dan een call in!