Work Travel vibes 

#3 Work Travel vibes van Michelle van Zwieten

#3 Work Travel vibes van Michelle van Zwieten

Work travel blog #3 Work Travel vibes van Michelle van ZwietenWie ben jij en wat doe jij voor werk? Ik ben Michelle van Zwieten. Ik heb mijn bedrijf Wereldmatch waarbij ik mensen help met het plannen en uitpuzzelen van hun reis maar net even anders dan een standaard...

Lees meer
#2 Yasmine Esser’s Work Travel Vibes

#2 Yasmine Esser’s Work Travel Vibes

Work travel blog#2 Work Travel Vibes van Yasmine EsserDit keer spreek ik met Yasmine. Zij deelt haar work/travel balance met ons en waarom zij zich een dief in haar eigen portemonnee vindt. Wie ben jij en wat doe jij voor werk? Ik ben Yasmine Esser en ik werk sinds...

Lees meer
#1 Work Travel Vibes van Linda Roos

#1 Work Travel Vibes van Linda Roos

Work travel blog #1 Work Travel vibes van Linda RoosWie ben jij en wat doe jij voor werk? Ik ben Linda, tekstschrijver en taalcoach. Via sessies, workshops en online cursussen maak ik taal leuk, luchtig en logisch. Daarnaast schrijf ik copy voor je organisatie of...

Lees meer

Wil jij de laatste tips als eerste ontvangen?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Frequentie < 6 keer per jaar.

Treat Yourself to more travel vibes